Payroll

Bent u op zoek naar een bedrijf die alle werkgeversrisico’ s van u over kan nemen? Of wilt u graag af van alle administratie voor loonbetalingen en contracten? Navique payrolling kan allebei van u overnemen zodat u zich volledig op uw bedrijf kan richten.

Wat is Payroll?
Payroll zorgt ervoor dat u als werkgever geen juridisch werkgever meer bent. Navique payrolling neemt namelijk het juridische werkgeverschap van u over. Uw medewerkers komen bij ons op de loonlijst te staan. Dit betekent dat wij de uitbetalingen, pensioenpremies en de sociale lasten regelen. U loopt als werkgever dus geen risico meer in geval van ziekte of ontslag. U houdt gewoon contact met uw medewerkers op de werkvloer, u bepaalt de arbeidsvoorwaarden en u organiseert de planning van uw medewerkers. 

Voordelen Payroll
Navique Payrolling houdt van transparant werken. Werken wij met u samen? Dan willen we ons laten zien in uw bedrijf. Iedereen mag weten dat wij er zijn en welke werkzaamheden wij doen. Als het om Payroll gaat betekent dit natuurlijk dat uw medewerkers ons kennen aangezien ze bij ons op de loonlijst komen te staan. Voor u als werkgever is het grootste voordeel dat u niet langer risico loopt als werkgever. Alle risico’s zijn voor Navique Payrolling. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar de administratie. Wij nemen de nettoloonbetalingen, pensioenpremies, sociale lasten en de loonbelastingen voor onze rekening. U kunt zich volledig concentreren op uw bedrijf, wij doen de rest. Dit bespaart u een hoop tijd. Wat u als werkgever wel gewoon blijft doen is het werven en selecteren van nieuw personeel. Ook het opstellen van de arbeidsvoorwaarden, het vaststellen van het salaris en het inplannen van de medewerkers behoort nog altijd tot uw taken. Er verandert dus niet erg veel. De voordelen zijn echter groot.

Meer informatie Payroll
Heeft u een eigen bedrijf en bent u benieuwd naar de voordelen van Payroll? Of wilt u extra informatie over Payroll voor uw medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie of maak een persoonlijke afspraak.  
 

Contactgegevens

Navique Payrolling

Compagniestraat 1
7826 TB Emmen

info@navique.nl
0591-627829

06-10086037